Onze Collectie Voorjaar

COUTURE EXCLUSIEF STAAT BEKEND OM EXCLUSIEVE MODE. WIJ BRENGEN DE MOOISTE COLLECTIES VANUIT LONDEN, NEW YORK, MÜNCHEN, ITALIË, PARIJS, DÜSSELDORF & BERLIJN NAAR GOUDA.

De overvloed aan rood-oranje tinten springt in het oog. Bijna de helft van de kleuren zoals rood, oranje, perzik, donkergeel en zalmrood neigt naar  oranje. Bovendien is  geelgroen een opvallende en ongebruikelijke kleur. Al met al een vrolijke set van bijna tropische kleuren perfect voor lente en zomer. Hangt je kleerkast nog vol met grove truien en wollen jurken? Dan is het tijd om uit te zoeken welke voorjaarsmode in 2023 niet aan jouw garderobe mag ontbreken. Met voorjaarsmode zie je er trendy en stijlvol uit en ben je helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Wij hebben de leukste damestrends voor je verzameld.

De kleding is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in maat 36 t/m 48. De winkel hangt vol met prachtige collecties van diverse toonaangevende merken. Er is iets voor elke vrouw, voor elke stijl en voor elke gelegenheid. Wil je de collectie in het echt zien en voelen? Dan is het zeker de moeite waard om onze winkel te bezoeken. Couture Exclusief heeft wat je zoekt.