Over Ons

Couture Exclusief staat voor stijlvolle en vrouwelijke mode voor een betaalbare prijs. De collecties zijn origineel, chic maar ook sportief en vooral heel draagbaar. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

Couture Exclusief is opgericht in 1960 in Gouda. Ariën en Leybra, broer en zus, hebben de zaak overgenomen van hun ouders. Met veel passie en plezier werken wij samen met onze medewerkers in de winkel om de klant te bedienen. Wij werken met diverse modemerken, onze kracht is het combineren van de diverse stijlen wat het tot een geheel maakt. Wij onderscheiden ons daardoor van anderen.

Couture Exclusief staat voor stijlvolle en vrouwelijke mode voor een betaalbare prijs. De collecties zijn origineel, chic maar ook sportief en vooral heel draagbaar. Door middel van persoonlijk advies, bespreken we met de klant wat het beste is qua model, kleurcombinatie, voor welke gelegenheid de outfit is. Uiteraard staat kwaliteit hoog in het vaandel.

couture exclusief gouda

Persoonlijk advies

Welke kledingstijl past daar het beste bij? Moet ik grote of kleine accessoires dragen? Zijn ronde prints of rechte prints voor mij het mooist? Tenslotte is mode dat wat u staat! Al dit soort vragen komen aan de orde bij een stijlanalyse. U zult ontdekken welke kleding uw figuur het beste tot zijn recht laat komen, zodat er een mooie balans ontstaat.

We kijken hoe u uw sterke punten kunt accentueren en uw zwakke punten kunt camoufleren. Daarbij gaan we uit van uw lichaamsbouw, persoonlijkheid en levensstijl. We kijken welke stoffen, dessins en belijning het beste bij u passen. Ook kijken we naar uw kapsel en accessoires.

Een professioneel persoonlijk advies daar kun je veel plezier van hebben. Je hebt altijd de juiste kleding voor de juiste gelegenheid. Geen miskopen meer en een positieve uitstraling. Wij verwelkomen u in onze winkel om de prachtige nieuwe collectie te komen bekijken.