MOQ

MOQ voert de drie ontwerplijnen: Couture, Business en Prêt-à-porter en levert deze uitsluitend aan modewinkels.

Couture
In de MOQ Couturelijn ligt het accent op feestelijke, draagbare en betaalbare kleding in exclusieve stoffen. Met een specialisatie in zijde en mooie, heldere kleuren; geschikt voor elke gelegenheid. Voor het ontwerp staat de bruidsmoeder centraal… lees meer

Business
De MOQ Businesslijn is afgeleid van de couturelijn. Deze staat voor zakelijke kleding met een flamboyante uitstraling voor de ondernemende vrouw… lees meer

Prêt-à-Porter
De MOQ Prêt-à-porterlijn uit zich in comfortabele kleding, veelal uitgevoerd in hoogwaardige stretchstoffen die de contouren van de draagster flexibel accentueren.

Door levering in de maten 34 t/m 52 en alle tussenmaten blijkt de kleding echter ruimschoots aan te spreken in alle leeftijdscategorieën.

MOQ ontwerpt, vervaardigt en levert de kleding het hele jaar door aan haar klanten: modewinkels van kwalitatief hoog niveau. Het gehanteerde leveringsconcept, de aanpak en interactie met de winkels garandeert voortdurende vernieuwing en een zeer laag risicoprofiel voor de afnemers.

Het doel van de onderneming is om mooie, kwalitatief hoogwaardige kleding te vervaardigen. Met een comfortabele pasvorm, die de mooie lijnen accentueert en de mindere camoufleert. Kleding waarin de stem van de klant wordt vertaald en zij zich prettiger voelt.

Mooie exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, comfortabel meervoudig gebruik en betaalbaarheid vormen de basis voor de collecties. Hierbij worden steeds meer van de toegepaste stoffen door MOQ zelf ontworpen.